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DANISH ART & CULTURE WEEK by Nicolai Bergmann

ニコライとアマンダ・バーグマンが主催するデンマークの食文化、芸術、そしてライフスタイルを讃える”DAC – DANISH ART & CULTURE WEEK”の第3弾は現代アートを代表するKaspar Bonnenと最旬ミシュラン星獲得のレストランKadeauを招いて開催。
Le fleuriste Danois Nicolai Bergmann organise la 3ème édition de “DAC – Danish Art & CULTURE SEMAINE” et invite l’artiste contemporain Kaspar Bonne et les chefs étoilés du restaurant Kadeau pour nous faire découvrir la culture et l’art en provenance du Danemark.
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まずは、デンマークを代表する芸術的フードのKadeau。バルト海の中心に位置する自然豊かなボルンホルム島で2007年に誕生したKadeauはオープン以来NOMAオーナーのレネ・レゼピを始めとする食通なファンを虜にし、2年連続ミシュラン星獲得するなど瞬く間にデンマークを代表するレストランとなった。
I visited the cocktail party for “DAC – Danish Art & CULTURE SEMAINE” at Nicolai Bergmann Flowers & Design Flagship Store. Nicolai Bergmann is the Danish floweriest and he organized this event for japanese people to discover the Danish culture and food in Japan. He invited chiefs from Kadeau’s restaurant and contemporain artist Kaspar Bonne. Kadeau was born in 2007 in Bornholm island, located in the center of the Baltic Sea and get the famous Michelin star very quickly.
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2015年3月6日(金)に30席限定で一夜だけ開かれるKADEAU “POP-UP RESTAURANT” では、 日本で採れた新鮮な旬の素材をふんだんに使用した一日限定のメニューをご提供。料金は 30,000円(税込・事前振込)少し高値ですが、フードファンの人が楽しむアーティスティックなお料理が出て来ること間違い無し。
In KADEAU “POP-UP RESTAURANT” opened only overnight on March 6, 2015 (Friday) for 30 seats limited, and offer a special menu for japan. The cost is 30,000 yen and it’s not cheap but I am sure people had an amazing dinner. DANISH ART & CULTURE WEEK by Nicolai Bergmann8
試食会では、驚きを隠せない芸術なスナックが私たちの目の前に現れた。目覚めの一杯に飲みたい『シトラスと西洋スグリのジュース レモンバーベナオイル&ジンジャー』
I tried to taste some special snacks which were very funny and very tasty as well ! I had never seen that ! So, We started “CITRUS TEA AND GOOSEBERRY JUICE LEMON VERBENA OIL GINGER”…It’s good in the morning too 😉
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何?石の上に木の実が落ちた?!な『生エビのサラダ コリアンダー、ライム、大根添え クリスピーキクイモにのせて』
CRISPY JERUSALEM ARTICHOKE PEEL RAW PRAWNS AND OYSTERS CORIANDER, LIMON AND DAIKON
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和風刺身のような『鴨胸肉のマリネ マッシュルーム&味噌ペースト ブラックカラントとハマナスのパウダー』
DUCK GRAVLAX MUSHROOM JUICE AND MISO BLACKCURRANT AND BEACH ROSE
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枝の一部かと思った『クリスピー サワー種パン』は、食べる前に、最もドキドキしたもの。
CRISPY SOURDOUGH YEAST AND LICHENS
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結構クセになる!
I can’t stop eating !
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菜の花を食べているような『サボイキャベツと旬野菜 ムール貝とパセリのディップ』。このソースが美味しすぎる。
SAVOY CABBAGE MUSSEL BROTH AND PARSLEY
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『エシャロットのピクルス&芽オニオン ラビッジハーブクリーム』に
LACTO PICKLED SHALLOTS LOVAGE SALTED ONION BUDS
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デコレーションに花を添えた『ドライビーツの発酵キャロットパウダーがけ リーキ&ガーリックエマルジョン』
DEHYDRATED RED BEET FERMENTED CARROT POWDER LEEK AND GARLIC EMULSION
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目で見てホントに食べれるの?と思わせる面白いフードばかり。自然の美に囲まれたニコライバーグマン表参道店にマッチしたものばかり。ディナーでは、さぞかし素敵なコースが用意されることでしょう。
I love the installation and taste ! It seems like Denmark natural modern town ! and this location is just parfect to present this menu 😉 Limited Diner should have been wonderful..
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2階の展示会スペースで、8日(日)まで開催されているART EXHIBITIONでは、デンマーク出身のアーティスKaspar Bonnén(カスパー・ボネン)の作品が観覧できます。
The exhibition of Kaspar Bonnen continued until 8th March. So if you like Denmark art, please check it !
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2008年にはデンマーク王室の宮殿内装飾を担当するチームの代表として選抜され、現在はデンマーク国立美術館を始めヨーロッパ内5つの美術館に代表されているデンマークで、かなり有名なアーティスト。
He is a famous artist and in 2008, he selected a team of art decor for the danmark royal family. His painting are exposed in 5 museums in Denmark.
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今回のイベントではボネンの作品集”The Past Will Never Leave You”から10点の代表的な油絵を展示している&ご購入できる。1点100万円以上する結構いい価格なので、展示会場でちらっとみてボネンの独創的な世界観を楽しむのはいかが?
This time he chose to call his collection : “The Past Will Never Leave You”. Of course we can buy it but it’s little bit expensive for me. Any way I enjoyed to watch this original collection 😉

Nicolai Bergmann Flowers & Design Flagship Store
〒107-0062 東京都港区南青山5-7-2 (5-7-2, Minami Aoyama)
Reservation info@nicolaibergmann.com 03-5464-0716

Photo : MIKI, Merci pour ta correction Florian.R !
copyright© 2012-15 MIKI TV All rights reserved. by Miki UE video journalist

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